WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Tugikäepide põrandale Mediclinics Medinox harjatud

    Tugikäepide põrandale Mediclinics Medinox harjatud

    345,00 €

    Põrandale paigaldatav WC-tugikäepide Mediclinics Medinox on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Sellel tugikäepidemel on integreeritud WC-paberi hoidja ning käepidet on võimalik soovi korral tõsta ja lukustada ülemisse asendisse ehk vastu seina.

    Medinox seeria tooted on valmistatud roostevabast terasest, mis teeb need eriti sobilikuks intensiivse kasutusega ruumides. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigalduseks vajalikud kruvid.

    Lähemalt
  2. Tugikäepide nurgale Mediclinics Medinox harjatud

    Tugikäepide nurgale Mediclinics Medinox harjatud

    132,00 €

    Mediclinics Medinox nurka paigaldatav tugikäepide on disainitud eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimestele. Tugikäepide on sobilik WC-desse, duširuumidesse, vannitubadesse jne.

    Medinox seeria tooted on valmistatud roostevabast terasest, mis teeb need eriti sobilikuks intensiivse kasutusega ruumides. Tugikäepideme komplektis sisalduvad paigalduseks vajalikud kruvid ning ümmargused kruvide katteplaadid.

    Lähemalt
  3. Nagi Mediclinics Aura AI1318CS satiin

    Nagi Mediclinics Aura AI1318CS satiin

    11,00 €

    Mediclinics Aura AI1318C on satiin viimistlusega nagi, mis on modernse disaini ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma elegantse disainiga hea valik kodustesse tingimustesse. Paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad komplektis.

    Lähemalt
  4. WC-hari Mediclinics ES0010B mattmust

    WC-hari Mediclinics ES0010B mattmust

    Tavahind: 71,00 €

    Erihind 66,00 €

    Mediclinics Medinox ES0010B on mattmusta viimistlusega WC-harja komplekt, mis on modernse disainiga ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Seda WC-harja on võimalik soovi korral kinnitada ka seinale ning paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad juba komplektis.

    Lähemalt
  5. WC-hari Mediclinics Aura ES1002C poleeritud

    WC-hari Mediclinics Aura ES1002C poleeritud

    33,00 €

    Mediclinics Aura ES1002C on poleeritud viimistlusega WC-harja komplekt, mis on modernse disainiga ning vastupidava konstruktsiooniga. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see hea valik kodustesse tingimustesse.

    Seda WC-harja on võimalik soovi korral kinnitada ka seinale ning paigaldamiseks vajalikud kruvid sisalduvad juba komplektis.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 24

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas