WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Laste WC-pott Gustavsberg Nordic 305 allavool

    Laste WC-pott Gustavsberg Nordic 305 allavool

    361,00 €

    Gustavsbergi Nordic seeria põhiomaduseks on kvaliteet ja funktsionaalne disain. Funktsionaalsus on üks esmastest nõuetest, mida Nordic seeria toodetelt oodatakse. Hiljuti läbis Nordic seeria WC-pottide disain ulatusliku uuenduskuuri, mille tagajärjel pakub WC-poti pikendatud kuju täiendavaid ergonoomilisi hüvesid.  

    Nordic 305 WC-pott on valmistatud silmaspidades lapsi ning nende vajadusi. Tegemist on väiksemõõdulise potiga, mis sobib samahästi nii kodudesse kui ka lasteaedadesse. Nordic 305 on ühesüsteemne allavooluga WC-pott, mille komplekti kuulub ka valge prill-laud. WC-pott paigaldatakse põranda külge nelja roostevabast terasest kruviga. Juhend ning muu paigalduseks vajalik sisaldub komplektis.

    Lähemalt
  2. Käetoed Gustavsberg Nordic Care 3051 prill-lauaga

    Käetoed Gustavsberg Nordic Care 3051 prill-lauaga

    530,00 €

    Gustavsberg Nordic Care 3051 käetoed paigaldatakese WC-poti külge eesmärgiga pakkuda täiustatud elukvaliteeti piiratud liikuvusega inimesele. Seetõttu on toode sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Käetoed on valmistatud pulberlakitud terasest ja käepidemed polüuretaanist. Haardkäepidemid on tumehallid ning ergonoomiliselt vormitud. Üks käepide talub 70 kg koormust.

    Komplektis on valge prill-laud. Juurde on võimalik osta käepidemele sobiv paberihoidja. Käetoed sobivad kõigile Nordic-, Logic- ja Nordic3-sarja WC-pottidele.

    Lähemalt
  3. Pissuaar Gustavsberg Saval 7G50

    Pissuaar Gustavsberg Saval 7G50

    137,00 €

    Gustavsberg Saval 7G50 on lihtsa disainiga pissuaar, mis on valmistatud hügieenilisest ja vastupidavast tihendatud sanitaarportselanist. Siledad pinnad ja ümarad vormid muudavad pissuaari lihtsasti puhastatavaks. Pissuaari veeühendus on ülalt ning sellel pole valatud äravoolusõela.

    Gustavsberg Saval 7G50 sobib paigaldamiseks nii avalikesse kohtadesse kui ka kodusse. Komplektis on kaasas paigaldusjuhend ja kinnitusvahendid.

    Lähemalt
  4. Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo valge kandiline

    Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo valge kandiline

    44,00 €

    Gustavsberg Triomont XS Duo kandiline on valge viimistlusega kahesüsteemne (3/6 l) seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Triomont XS WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Seinasisene loputus- ja äravoolusüsteem lihtsustab puhastamist ja tagab ruumi optimaalseima kasutamise. Vajutusnupp on valmistatud valgest plastikust ning vajutatav osa on kandiline ja elegantse kujuga.

    Lisaks nupule tuleb osta ka seinasisene WC-raam ja seinapott.

    Lähemalt
  5. Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo kroom kandiline

    Vajutusnupp Gustavsberg Triomont XS Duo kroom kandiline

    63,00 €

    Gustavsberg Triomont XS Duo kandiline on kroomi viimistlusega kahesüsteemne (3/6 l) seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Triomont XS WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Seinasisene loputus- ja äravoolusüsteem lihtsustab puhastamist ja tagab ruumi optimaalseima kasutamise. Vajutusnupp on valmistatud läikivast kroomitud plastikust ning vajutatav osa on kandiline ja elegantse kujuga.

    Lisaks nupule tuleb osta ka seinasisene WC-raam ja seinapott.

    Lähemalt

Tooted 16 kuni 20 koguarvust 22

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas