WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 339

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. WC-komplekt Grohe Serel 5-in-1

    WC-komplekt Grohe Serel 5-in-1

    Tavahind: 477,00 €

    Erihind 429,00 €

    WC-komplekt Grohe Serel 5-in-1 on seinapealne WC täislahendus, kuhu kuulub seinasisene WC-raam Grohe Rapid SL, vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 39186 kroom, Serel Hygiene+ seinapott koos SoftClose prill-lauaga, seinakinnitused ja tihend. WC-komplekti märksõnadeks on mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks.

    Grohe Rapid SL on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3- ja 6-liitrine loputus. Seinasisese WC-raami kandevõime on üle 400 kg. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused ja tihend sisalduvad komplektis.

    Grohe Cosmopolitan vajutusnupp 39186 on kroom viimistlusega ning sobib hästi kaunistama iga vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  2. WC-pott Ifö Inspira 6261 allavool kõrge

    WC-pott Ifö Inspira 6261 allavool kõrge

    339,00 €

    Ifö Inspira 6261 on kahesüsteemne allavooluga WC-pott, mis on hinnatud selle kõrgendatud disaini poolest, istumiskõrgus on 46 cm ilma prill-lauata. Seetõttu on WC-pott sobilik näiteks hooldekodudesse, inva WC-desse, raviasutustesse või eakate kodudesse. Loputussüsteemi on võimalik seadistada kas ühe- või kaheloputuse peale (2/4L ja 3/6L). Komplekti kuulub Ifö Inspira valge prill-laud. Soovi korral on võimalik komplekti lisada ka spetsiaalsed Ifö Support käetoed.

    Ifö Inspira WC-potil puudub loputusserv, kuhu taha bakterid ja mustus saaks koguneda, mis muudab poti puhastamise imelihtsaks. Lisaks aitab puhtusele kaasa ka Ifö Clean pinnatöötlus, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Lähemalt
  3. Seinapott Villeroy & Boch O.novo 5660HR

    Seinapott Villeroy & Boch O.novo 5660HR

    Tavahind: 286,00 €

    Erihind 234,00 €

    Villeroy & Boch O.novo 5660HR on klassikalise disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge SoftClose prill-laud. WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Villeroy & Boch O.novo seeria on inspireeritud klassikalisest disainist, mida iseloomustab ülim mugavus, praktilisus ja taskukohane hind. O.novo seeria hõlmab endas ajatu disaini jooni, mistõttu sobib see kahtlemata kaunistama igat vannituba oma autentsuse ja lihtsusega. Kollektsiooni kuulub lai valik tooteid, mida saab vabalt kombineerida, luues terviklikke ja kestvaid lahendusi.

    Lähemalt
  4. Seinapott Gustavsberg Nautic 5530

    Seinapott Gustavsberg Nautic 5530

    153,00 €

    Nautic 5530 on seinale paigaldatav Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud. Paigaldamisel seintele kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile. Sobilik seinasisene WC-raam ning vajutusnupp on võimalik juurde osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Asudes arendama uusimat sarja Nautic ei kuulanud Gustavsberg mitte niivõrd spetsialiste kui just Sind. Nauticu kujundasid nende inimeste muljed, kogemused, arvamused, ettepanekud ja soovid, kes Gustavsbergi toodetega iga päev kokku puutuvad. Tulemuseks on ehk kõige mõjuvam ja inspireerivam vannitoasari, mille Gustavsberg kunagi on loonud. Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Disain on orgaaniline ja harmooniline. Pehme nagu vesi ja funktsionaalne nagu kogu Sinu keha. Designed by you!

    Lähemalt
  5. WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool

    311,00 €

    Nautic 1510 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Igaüks hindab puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata aega selle puhastamisele. Tänu Hygienic Flush WC-poti tehnilisele lahendusele on võimalik poti sisemust tõhusamalt puhastada, muutes selle hügieenilisemaks. Gustavsberg Nautic 1510 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab sinu elu palju lihtsamaks.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 339

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas