WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 62

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 mattkroom

    Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 mattkroom

    61,00 €

    Skate Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on mattkroom viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  2. Pissuaar Grohe Bau Ceramic

    Pissuaar Grohe Bau Ceramic

    204,00 €

    Pissuaar Grohe Bau Ceramic kombineerib endas ajatut stiili ning selles kiires maailmas nii vajalikku praktilisust. Oma lihtsa ning klassikalise vormiga on Grohe pissuaar kompromissitu töökindel sanitaartehnika, mis teeb kindlasti komplimendi askeetlikule maailmavaatele. 

    Grohe Bau Ceramic pissuaar on kvaliteetsest keraamikast vannitoa tarbeese, mida on lihtne puhastada ning mis ka peale pikaajalist kasutust ei kaota oma esteetliku välimust. Pissuaaril on ülalt veeühendus ning 1L loputusmaht. Komplektis on kaasas seinakinnitus. Komplektis ei ole kaasas pissuaari šifooni ning loputussüsteemi.

    Lähemalt
  3. Vajutusnupp Grohe Even 38966 must

    Vajutusnupp Grohe Even 38966 must

    137,00 €

    Grohe Even on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Tegemist on musta viimistlusega vajutusnupuga, mille nelinurkne välispind ja sisemus mõjuvad isikupäraselt ja sobivad kaunistama mistahes tualettruumi. Even vajutusnupul on ka näpujäljevaba pealispind, mis lihtsustab oluliselt igapäevast koristust. 

    Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Vajutusnuppu saab paigaldada nii horisontaalselt, kui ka vertikaalset. 

    Lähemalt
  4. WC-komplekt Grohe Solido 5-in-1

    WC-komplekt Grohe Solido 5-in-1

    499,00 €

    WC-komplekt Grohe Solido  Solido 5-in-1 näol on tegemist seinapealse WC täislahendusega, kuhu kuulub Grohe seinapott koos SoftClose prill-lauaga, Grohe seinasisene WC-raam koos kinnitustega ja vajutusnupp Grohe Arena Cosmo kroom. WC-komplekti märksõnadeks on kvaliteet, mugavus ja lihtne paigaldus, sest tooted on juba komplekteeritud, mis teeb ülejäänud paigaldamisprotsessi kordades lihtsamaks. 

    Seinapott on minimalistliku disainiga pott, mis on samas väga tugev ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub vaikselt sulguv SoftClose prill-laud. 

    Grohe seinasisene WC-raam on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mida iseloomustab veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Seinaraam on kahesüsteemse loputusega (6 ja 9 liitrit), kuid võimalik on seadistada ka veesäästlik 3 ja 6 liitrine loputus. Paigalduseks vajalikud seinakinnitused sisalduvad komplektis.

     

    Lähemalt
  5. Põrandale toetuv seinapott Grohe Essence

    Põrandale toetuv seinapott Grohe Essence

    560,00 €

    Grohe Essence on silmapaistva disainiga põrandale paigaldatav seinapott, mis on tugev, kvaliteetne ja vastupidav. WC-poti pinnaviimistlus on mustust hülgav ning komplektis sisaldub õhuke vaikselt sulguv SoftClose prill-laud, mis on spetsiaalsete QuickRelease hingedega, tänu millele on see puhastamiseks kiirelt eemaldatav.

    Grohe Essence WC-potil on kasutusel ka uus siseservata Rimless tehnoloogia, mis lihtsustab poti puhastamist ning väldib bakterite ja mustuse tekkimist. Põrandale toetuv seinapott paigaldatakse koos seinasisese WC-raamiga.

    Lähemalt

Tooted 21 kuni 25 koguarvust 62

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas