WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Seinapott Duravit ME by Starck SensoWash 631000

    Seinapott Duravit ME by Starck SensoWash 631000

    Tavahind: 2 266,00 €

    Erihind 1 857,00 €

    Duravit ME by Stark SensoWash 631000 on luksuslik seinapott, milles peitub palju erinevaid funktsioone. Sellel WC-potil on sisseehitatud automaatne bideedušš, mis on juhitav komplektis sisalduva puldi kaudu. Slim disainiga prill-laual on QuickRelease kinnitused, mis lihtsustavad WC-poti puhastamist. 

    Duravit ME by Starck on ajatu disainiga seeria, mis võlub oma puhta, kuid elegantse väljanägemisega. Seeriat iseloomustavad lihtsad naturaalsed vormid, harmooniline terviklikkus ja mitmekülgne tootevalik. See annab piiramatuid võimalusi loomaks omanäolist vannituba ja seda kõike vägagi taskukohase hinnaga.

     

    Lähemalt
  2. Seinapott Gustavsberg Nautic 5530

    Seinapott Gustavsberg Nautic 5530

    153,00 €

    Nautic 5530 on seinale paigaldatav Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud. Paigaldamisel seintele kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile. Sobilik seinasisene WC-raam ning vajutusnupp on võimalik juurde osta eraldi. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Asudes arendama uusimat sarja Nautic ei kuulanud Gustavsberg mitte niivõrd spetsialiste kui just Sind. Nauticu kujundasid nende inimeste muljed, kogemused, arvamused, ettepanekud ja soovid, kes Gustavsbergi toodetega iga päev kokku puutuvad. Tulemuseks on ehk kõige mõjuvam ja inspireerivam vannitoasari, mille Gustavsberg kunagi on loonud. Nauticuga sisustatud vannituba on vaikne, ilus, värske ja hügieeniline. Disain on orgaaniline ja harmooniline. Pehme nagu vesi ja funktsionaalne nagu kogu Sinu keha. Designed by you!

    Lähemalt
  3. WC-pott Ifö Sign 6832 tahavool

    WC-pott Ifö Sign 6832 tahavool

    321,00 €

    Ifö Sign WC-pott võlub oma kaasaegse disaini ja kasutusmugavust lisavate lahendustega. Ifö Clean pinnatöötlus hoiab WC-poti puhta ja värskena, kuna mustusel ja katlakivil on raske WC-poti külge kinnituda. See omakorda pikendab WC-poti eluiga. Fresh WC-tableti saab lasta läbi loputusnupu paagi sisse ning Su vannituba on alati värske ja hästi lõhnav.

    Ifö Sign 6832 on kahesüsteemne tahavooluga Ifö WC-pott, mille teeb eriliseks selle erakordselt õhuke loputuspaak - paak on ca 4,5 cm õhem kui tavalisel Ifö Sign WC-potil.  Ifö Sign WC-pott on keskkonnasõbralik ja ustav sõber rahakotile, kuna on üks vähestest kahesüsteemsetest WC-pottidest, mille loputamiseks piisab vaid 2-4 liitrist.

    Komplekti kuulub kroomist läikiv vajutusnupp. Sobiv prill-laud on võimalik komplekti lisada allpool toodud valikust. 

    Lähemalt
  4. WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool

    WC-pott Gustavsberg Nautic 1510 tahavool

    311,00 €

    Nautic 1510 on valge kahesüsteemne Gustavsbergi WC-pott, mille juurde kuulub ka valge prill-laud. HygienicFlush loputussüsteem tagab parema hügieeni ja lihtsustab puhtuse hoidmist. Tootel on kondensvee vaba loputuspaak, mis täitub veega erakordselt vaikselt. Paigaldusjuhend sisaldub komplektis.

    Igaüks hindab puhast ja korrektset vannituba, kuid ei soovi raisata aega selle puhastamisele. Tänu Hygienic Flush WC-poti tehnilisele lahendusele on võimalik poti sisemust tõhusamalt puhastada, muutes selle hügieenilisemaks. Gustavsberg Nautic 1510 Hygienic Flush WC-pott on klassikalise kujuga, puhta disainiga ja nutikate lahendustega, mis muudab sinu elu palju lihtsamaks.

    Lähemalt
  5. Seinasisene WC-raam Gustavsberg Triomont XS

    Seinasisene WC-raam Gustavsberg Triomont XS

    289,00 €

    Gustavsberg Triomont XS on universaalne seinasisene WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. Seinasisene loputus- ja äravoolusüsteem lihtsustab puhastamist ja tagab ruumi optimaalseima kasutamise. Vannituba püsib alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad. WC-raamil on ruumitõhus konstruktsioon ning sobib paigaldamiseks nii sirgele seinale kui ka nurka. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse. Triomont XS on SINTEF-sertifitseeritud ning oma koormuskindla terasraamiga talub kuni 400 kg raskust. Istme kõrgus on reguleeritav vahemikus 410-610mm ning poltide vahekaugus võib olla 180mm või 230mm. Soovitatav paigalduskõrgus põrandast on 450mm

    Raami saab kombineerida eestvajutatava mehaanilise loputusnupuga XS. Triomont XS WC-raamiga ühilduvad nii ühe- kui ka kahesüsteemsed loputusnupud. WC-raam sobib kõigile CE-märgisega seinale kinnitavatele WC-pottidele. Komplektis on kaasas ülemised ja alumised seinakinnitused ning põrandapoldid pole vajalikud. Pööratavad seinakinnitused teevad raami kinnituskoha seinal paindlikuks. Põranda või seina äravoolutoru ühendused kuuluvad komplekti.

    Lähemalt

Tooted 26 kuni 30 koguarvust 360

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas