WC-potid

Villeroy kampaania

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 339

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
  1. Nagid Gedy Pirenei PI27-14 must (2 tk)

    Nagid Gedy Pirenei PI27-14 must (2 tk)

    16,00 €

    Gedy Pirenei PI27-14 on minimalistliku kandilise stiiliga musta värvi nagide komplekt. Nagid on vastupidava konstruktsiooniga ning valmistatud kvaliteetsest Cromall®-materjalist. Sobib väga hästi ühiskondlikesse ruumidesse, hotellidesse, spaadesse, restoranidesse ning samuti on see oma minimalistliku disainiga hea valik kodustesse tingimustesse.

    Komplekti kuulub 2 eraldi paigaldatavat nagi.

    Lähemalt
  2. Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 kroom

    Vajutusnupp Grohe Skate Cosmopolitan 38732 kroom

    56,00 €

    Skate Cosmopolitan on kahesüsteemne seinapoti vajutusnupp, mis on mõeldud paigaldamiseks koos Grohe Rapid SL seinasisese WC-raamiga. Vajutusnupu paigaldamine on äärmiselt lihtne ning tänu seinapealsele paigaldusele on tualettruum palju hügieenilisem ja avaram. Tegemist on läikiva kroom viimistlusega vajutusnupuga, mis sobib kaunistama igat vannituba oma lihtsa, kuid kauni disaini poolest. Vajutusnuppu on võimalik paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.

    Lähemalt
  3. Seinapott Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

    Seinapott Villeroy & Boch Subway 2.0 5614R2

    Tavahind: 526,00 €

    Erihind 499,00 €

    Subway 2.0 5614R2 on uudse disainiga seinale paigaldatav WC-pott, mille komplektis sisaldub ka valge Slimseat pehmelt sulguv prill-laud. Slimseat on ülimalt mugav ja praktiline prill-laud, mida on lihtne paigaldada, kerge puhastada ja lisaks sellele näeb välja stiilne ja ilus. Lisaks QuickRelease hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

    WC-potil puudub sisemine serv ja tänu väljatöötatud DirectFlush süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda hoiab tualettruumis puhtust. Paigaldamisel seinale kinnitatakse WC-pott poltidega jäigale seinasisesele raamile, mis on võimalik osta eraldi.

    Villeroy & Boch Subway 2.0 on uudne ja elegantne seeria, mille iseloomulikeks tunnusjoonteks on ühtlaselt siledad pinnad, mugavus ja loomulikult kaunis välimus. Subway 2.0 seeria pakub laias valikus sanitaarkeraamikat, mis täidab ka nõudliku kliendi vajadusi. Slimseat, SoftClose ja Rimless on vaid mõned märksõnad, mis pakuvad innovatiivseid, mugavaid ja hügieenilisi lahendusi Sinu vannituppa.

    Lähemalt
  4. WC-pott Ideal Standard Tesi Aquablade

    WC-pott Ideal Standard Tesi Aquablade

    425,00 €

    Ideal Standard Tesi Aquablade® on universaalse äravooluga WC-pott, mille komplekti kuulub ka valge SoftClose prill-laud. Tesi seeria tooted on pehmete geomeetriliste joontega, ajatu disainiga ning kõrge kvaliteediga. WC-potil on kahesüsteemne kroomitud nupuga loputusmehhanism.

    Tänu väljatöötatud Aquablade® süsteemile toimub loputus ühtlaselt, mis omakorda tagab tualettruumis puhtuse. Lisaks, tänu Easy Take Off hingedele saab prill-laua hõlpsalt eemaldada, võimaldades puhastada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Loputusvee ühendamine toimub paagi all servas.

    Lähemalt
  5. Seinasisene WC-raam Geberit Duofix Sigma

    Seinasisene WC-raam Geberit Duofix Sigma

    333,00 €

    Geberit Duofix Sigma on universaalne kahesüsteemne WC-raam, mis sobib kasutamiseks koos seinale paigaldatavate WC-pottidega. WC-raami märksõnadeks on veesäästlikkus, vaikne loputus ning kiire ja mugav paigaldus. Lisaks sellele püsib vannituba alati hügieenilisem ja puhtam, sest seinasisese paigalduse puhul puuduvad ääred, kuhu mustus ja tolm muidu kogunevad. Tänu optimaalsetele mõõtudele sobib raam paigaldamiseks enamikesse tualettruumidesse.

    Geberit Duofix Sigma on kahesüsteemse loputusega tehaseseadetes on veesäästlik 3 ja 6 liitrit, mis säästab veetarbimist ja on loodussõbralik. Kuid soovi korral on võimalik panna ka seadistus 4,5, 6 ja 7,5 liitrile. Seinasisene WC-raam sobib kasutamiseks koos Geberiti laias valikus olevate vajutusnuppudega. Komplektis sisalduvad seinaraami kinnitused. 

    Lähemalt

Tooted 31 kuni 35 koguarvust 339

lehekülje kohta
Lehekülg:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9

Tabel  Nimekiri 

Määra tõusev suund
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas