5 põnevat Hansgrohe uuendust

Hansgrohe on tuntud hea kvaliteedi ja pideva innovatsiooni poolest. Selle aasta alguses kutsus Hansgrohe kokku oma ametlikud esindajad ning tutvustas põnevamaid uudiseid. Teeme siinkohal ka kokkuvõtte uudistoodetest, mis meile endale kõige enam silma jäid.

1. Hansgrohe pakub nüüdsest ka köögivalamuid

Hansgrohe erineb teistest kaubamärkidest tänu oma tervik lahendustele, mille komponendid moodustavad omavahel suurepärase kooskõla. Hansgrohe köögivalamud on sobilikud igasse kööki, tänu oma minimalistlikkusele. Valamuid on erinevate lahendustega, igale köögile on leitav kõige sobilikum ja praktiliseim. Valamud on käsitsi keevitatud, ning kõigest 1 mm paksusest roostevabast terasest või valumarmorist ehk graniidist.

2. iBox kolis kööki ja sai nimeks "sBox"

Väljatõmmatavate käsiduššidega segistite juurde kuulub nüüdsest ka uudne sBox, maakeeli kui voolikukarp, seega tüütud segistivoolikud valamukapis on minevik. SBox on spetsiaalne seade, mis mahutab endasse väljatõmmatava käsiduši segisti vooliku. Sbox töötab vaikselt ning sujuvalt.

Hansgrohe tootearendajatele on väga oluline klientide rahulolu, ning kasutajakogemus. Uus sBox saigi loodud tänu sisekujundajate ja lõppkasutajate kogemust arvesse võttes. Eelnevat lahendust käsidušivoolikutest peeti kohati kohmakaks ja mürarohkeks, raskused kippusid takerduma valamukapis olevate esemete vahele.

Imelihtne sBoxi paigaldus on nähtav siin:

3. Väljatõmmatava käsidušiga köögisegisti Metris Select 320

See köögisegisti erineb tavalistest köögisegistitest oma kasutajasõbralikkuse poolest. Segisti on Select nupuga juhitav, mis tähendab, et segistit saab mugavalt sisse- ja välja lülitada, seda ei pea isegi sõrmedega tegema, vaid tänu kasutajasõbralikkusele on võimalik teha seda kasvõi küünarnukiga samuti muudab Select nupp segisti ka vettsäästvaks. Segisti käsidušš on väljatõmmatav lausa 75 cm, mis teeb igapäevased köögitoimetused imelihtsaks. Samuti on uued köögisegistid disainitud avanema tavapärasest väiksema veesurvega, et vältida ootamatuid pritsmeid.

Hansgrohe Metris Select 320 väljatõmmatava käsidušiga Hansgrohe Metris Select 320 väljatõmmatava käsidušiga

Köögisegisti Hansgrohe Metris Select 320 väljatõmmatava käsidušiga on saadaval SanSan.ee e-poes.

4. Uus seeria Hansgrohe Metropol

Hansgrohe Metropol sari on eriti äratuntav tänu oma geomeetrilisele ja täpsetele joontele. Kuid meie arvates on Metropol täpselt selline sari, mis sobib nii romantilisse maakodusse, kui ka kesklinna katusekorterisse. Eriti sooviksime siinkohal välja tuua 3-osalise valamusegisti Hansgrohe Metropol Classic 110, 3-osalised inglisepärased valamusegistid on uuesti moodi tulemas.

Hansgrohe Metropol sarja kuuluvad erinevad valamusegistid, dušisegistid samuti ka vannisegistid.

Meie SanSan.ee e-poest soovitame kindlasti vaadata veel valamusegistit Hansgrohe Metropol Classic 110, seda segistit on saadaval lausa kolmes erinevas kõrguses. Metropol Classic segistitel on voolupiirang 5 liitrit minutis, see tähendab, et Hansgrohe hoiab jätkuvalt ökonoomsemat joont.

Samuti peame märkimisväärseks uut Metropol sarja vanni-ja dušisegistit, mis on saadaval ka meie e-poes. Tegemist on kindlasti väga omapärase segistiga.

5. Uued ja ägedad EcoSmart dušikomplektid

Efekti saavutamiseks ei pea alati tervet vannituba ümber ehitama. Vahel peitub vastus ka lihtsates asjades ning Hansgrohe Croma Select E Vario EcoSmart on üks sellistest näidetest. Erinevate massaažirežiimidega dušikomplekt on kiire ja soodne "upgrade" teie igapäevasele dušikogemusele. Asendage oma praegune tavapärane käsidušš hoopis sellega ja võite valida erinevate pihustusrežiimide nagu TurboRain, IntenseRain ja Rain vahel.

Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas