Uued Namaste mullivannid on nüüd ka Eestis!

Namaste massaaživannid on jõudnud Eestisse! Joogast inspireeritud ning Skandinaavia tarbija eelistusi silmas pidades arendatud mullivannid on nüüd saadaval ka meie tarbija jaoks. “Namaste” tähendab südamlikku spirituaalset kummardust, lugupidamist ja tervitust. Needsamad põhimõtted on võetud aluseks mullivannide disainimisel ning vanni eesmärk on pakkuda lõõgastust, taastumist ja üldist heaolutunnet nii esteetiliselt kui ka tunnetuslikult.

Kõik vannid on disainitud ümber inimese. Ergonoomiline ja keha toetav sisekuju algab jalatallamassaažiga ning lõpeb peatoega. Iga massaaživanni peamine eesmärk peaks olema lõõgastus ja taastus ning see on ka Namaste vannide puhul keskseks väärtuseks. Kes korra on juba endale selle vanni soetanud, saab aru, miks meie kiires elutempos peaks olema igas kodus üks massaaživann, mis päeva jooksul kogunenud pinged maandab ning seab omaniku valmis uueks päevaks, uue energiaga.

Skandinaavialik läbimõeldud disain - säästab ruumi ja on samas efektne

Massaaživann Namaste Euphoria Massaaživann Namaste Euphoria

Massaaživanni soetamise juures ei tohi ära unustada ka praktilist poolt. Vann peab olema seest suur ja väljast väike. Namaste vannide puhul on see saavutatud paari päris nupuka muudatusega. Nimelt on mitmetel vannidel asendatud klassikaline esipaneel suure “Lagoon” klaasiga, mis ühelt poolt on väga efektne ja annab vannitoale juurde avarust, aga teiselt säästab oluliselt ruumi. Klassikalise vanni esipaneeli kogupaksus koos raamiga oleks üle 10 cm, klaasist esipaneel kõigest paar sentimeetrit ning vannitubade planeerimisel on iga sentimeeter oluline. Vannid on puhaste joontega ja minimalistliku disainiga. Kuna skandinaavialik disain jõuab järjest rohkem ka meie kodudesse, siis on ka need vannid head stiilinäitajad ning klassikaline musta ja valge kombinatsioon on hästi sobitatav peaaegu kõikidesse vannitubadesse.

Massaaživann väikestesse vannitubadesse

Massaaživann Namaste Soul 144 Massaaživann Namaste Soul 144

Mõningatele konkreetsetele toodetele juhiksime eriliselt tähelepanu. Näiteks on Namaste tootevalikus 144 cm pikk massaaživann “Soul”, mis peaks rõõmustama kõiki suurlinnainimesi, kes paratamatult peavad leppima väikeste vannitubadega. Namaste võttis eesmärgiks mahutada 180 cm pikk inimene 145 cm pikka vanni ning selle tõttu muudeti vanni sisekuju (see on keskelt laienev) ning kõrgust. Massaažidüüsid katavad endiselt piirkonnad jalatallast kuni kaelani.

Teiseks huvitavaks tooteks on massaaživann “Harmony”. Ilmselgelt pilkupüüdev disain sisaldab endas põnevat lisaväärtust. Sellel vannil on 360 kraadi kest, ehk soovi korral võib selle paigaldada kasvõi keset vanni- või magamistuba. Laske enda loovusel lennata ning kujundage unelmate vannituba.

Massaaživann Namaste Harmony Massaaživann Namaste Harmony

Ülejäänud tootevalikust võiks veel esile tuua efektse “Onyx” musta värviga mullivanni “Brilliant Black” ning suure panoraamklaasiga “Euphoria”. Disainiuuendused, mida oleme näinud ajakirjadest, kuid nüüd on need saadaval väga mõistliku hinnaga ka meie kodumaal.

Namaste Brilliant Black Namaste Brilliant Black

Vaiksed mootorid, SlimJet-düüsid, Touch-Pad juhtimine

Tehniliselt on ilmselgelt tegu läbimõeldud ja kvaliteetsete vannidega, aga mõned asjad väärivad veel eraldi välja toomist. Näiteks kasutatakse massaaži teostamiseks uudset kaks ühes õhk+vesi massaažisüsteemi, mis säästab energiat, kuid mis kõige olulisem - on oluliselt vaiksem. Pole midagi hullemat, kui küünlavalgel kavandatud vannilõõgastuse rikub pööraselt undav vannimootor. Namaste vannid on sellele komponendile pannud olulist rõhku ning süsteem kannab nime “QuietSpa”. Lisaks on kõikidel vannidel tasapinnalised ehk “Slim” massaažidüüsid ning uudne juhtimispaneel, mis justkui ei olekski paneel. Vanni servale on trükitud nuppude ikoonid ja kui neid vajutada, siis hakkab nupp helendama ning funktsioon lülitub sisse või välja. Taaskord, minimalism oma parimas funktsionaalsuses.

Namaste massaaživanni juhtpaneel Namaste massaaživanni juhtpaneel

Namaste vanni soetamine on lihtne. Soovi korral on võimalik osta vann koos transpordi ja paigaldusega. Kõik vannid on täielikult komplekteeritud ning mõte uuest vannist võib olla teostatav isegi 24 tunniga.

 

Vaata lisa: https://www.sansan.ee/vannid/massaazivannid

Jäta kommentaar
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas