5 põnevat avastust messilt “Eesti Ehitab 2017”

Väljas on ilus kevadine ilm ja üldse ei taha umbsesse messihalli minna? Ei peagi, sest kammisime esimestel messipäevadel selle kohaliku ehitusmaailma tippsündmuse läbi ja kaardistasime põnevaimad leiud. Teeme teile kohe kiire ülevaate.

1. Franke köögivalamud lähevad veelgi paremaks

Oleme varasemalt kiitnud Franke köögivalamuid ja eriti just graniitvalamuid. Nende sügav must värvitoon ning kivile omane tugevus on teinud palju kliente õnnelikuks ning pole ime, et enamik uusi kööke just graniitvalamuga sisustatakse. Saksa tootja Franke ei jää loorberitele puhkama ning välja on tulnud uued ja täiustatud mudelid, mille kivimass on veelgi parem.

Franke MTG 611 Grafiit Franke MTG 611 Grafiit

Uus materjal on:

  • * Purunemiskindel
  • * Sametisem
  • * Lihtsam puhastada
  • * 100% bakterikindel

Franke graniidist köögivalamutega saab tuvuda meie köögivalamute sektsioonis.

2. Gustavsberg'i ja Villeroy & Boch'i WC’de disain muutub

WC-pott ei ole enam see, mis kunagi. Nüüd on need ilusad ja hügieenilised. Peamiselt on kaks suurt muudatust:

  1. Enamik uusi WC-potte on seinasisesed. Veepaak integreeritakse seina sisse ja nähtav osa on ainult seina küljes rippuv pott. Väga hea ja praktiline lahendus ka WC puhastamiseks.
  2. Klassikaliste WC-pottide hügieeniomadusi on täiustatud. Näiteks on uued potid “Rimless” ehk puudub sisemine serv. Puhtam, minimalistlikum ja praktilisem lahendus. Uued Gustavsberg Hygienic WC-potid saabusid SanSan’i müügile juba mitu kuud enne ehitusmessi ;-)
Gustavsberg Hygienic Gustavsberg Hygienic
Gustavsberg Hygienic Rimless Gustavsberg Hygienic Rimless

3. Värvilised vannid on uus trend

Suuremad vannitootjad Balteco, Vispool ja Schönberg on oma valikusse lisanud värvilised vannid ning näiteks Vispooli puhul on võimalik valida ka eraldi vanni sise- ja välisvärvi. Tooge värvid oma tuppa ning disainige endale unikaalne vann.

VIspool erilahendusena toodetud kivivann VIspool erilahendusena toodetud kivivann
Schönberg Dominik Schönberg Dominik

4. Vabalt asetatavate vannide valik täieneb.

Ilus vann peaks olema selline, mis on igast küljest ilus ning millele saab jalutades ringi peale teha. Selliste vannide valik on aasta-aastalt kasvanud ning Schönbergi boksis sai näha taaskord uusi ja põnevaid mudeleid.

Schönberg messiboks Schönberg messiboks

5. “Vanakooli” veeboilerid asenduvat uute ja nutikatega

Head uudis - boilerit ei pea enam majapidamisruumi või vannitoa lae taha peitma. Uued boilerid on õhukesed, ilusad ning mis kõige tähtsam - nutikad. Tänapäevastel boileritel on kena disain, digitaalne displei ja sisseehitatud "aju", mis jälgib majapidamise sooja vee kasutusharjumusi ja kohandub vastavalt sellele. Hoiab kokku elektrit ning hoolitseb selle eest, et pidevalt oleks piisav varu sooja vett.

Isegi kui Sinu vanal boileril ei ole midagi viga, soovitame siiski teha ajahüpe ning vahetada see välja kaasaegse vastu. Valiku uue generatsiooni boileritest leiad meie “Boilerid” sektsioonist.

Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas
 
Siin saate maksta LHV järelmaksuga  Siin saate maksta krediitkaardiga