6 imelihtsat nippi, kuidas oma vannituppa värskust ja sära lisada

Oled Sa vahel avastanud end mõttelt, et kodu vajaks hädasti värskendust, kuid aega ja motivatsiooni selleks napib? Kiire elutempo juures ei soovi me oma väärtuslikku aega kuigi palju raisata ja seetõttu võivad lükkuda vähem olulised tegemised kaugemasse tulevikku. Tegelikult algavad aga muudatused juba väikestest detailidest ja tulemus selle juures võib olla märkimisväärne. Ja miks mitte alustada muudatusi oma vannitoast, mis tihtipeale võib tunduda üksluine ja värvitu?

Need 6 lihtsat nippi aitavad Sul lisada vannituppa värvi, leida innovaatilisi lahendusi selleks suuri pingutusi tegemata ja muuta vannituba atraktiivseks nii endale kui ka külalistele ;).

1. VÄRVILISED SEGISTID / DUŠIKOMPLEKTID

Loo oma vannitoas tõeline värvide mäng, vahetades välja oma päevi näinud valamusegisti või dušikomplekt ja asendades see näiteks erksavärvilise sinise või mõne muu meelepärast värvi segistiga. Kaubamärgi Gustavsberg Coloric seeriast võib leida värvilisi segisteid igale maitsele alustades šampanja beežist ja lõpetades punasega. Rõõmsavärviline segisti loob vannituppa meeleoluka atmosfääri ja on lisaks sellele kauniks ning omapäraseks aksessuaariks. Jah, nii lihtne see ongi!

Valamusegisti ja dušikomplekt Gustavsberg Coloric Valamusegisti ja dušikomplekt Gustavsberg Coloric

2. AKSESSUAARID SEINAL

Oled tüdinenud vannitoa seinal olevast keraamiliste plaatide ühetaolisest mustrist, kuid uut remonti ei viitsi ka ette võtta? Pole probleemi – riputa seinale erinevaid fotosid või näiteks mõni huvitav kujund, mis ei ilmesta ainult vannitoa seina, vaid kogu ruumi terviklikult. Näiteks ühe maali asemel võib neid vannitoa seinal olla hoopiski mitu. Ja lisades vannituppa modernsust, võib illustreerivaks pildiks olla hoopiski tsitaat või miks mitte ka luuletus.

Vannituba Gustavsberg Nautic Vannituba Gustavsberg Nautic

3. ÄRATA VANAD ASJAD TAAS ELLU!

Ära viska vanu asju niisama ära, vaid mõtle neile välja praktiline otstarve vannitoas. Vana öökapp või kummut võib olla lausa vajalik mööbliese vannitoas, kuhu paigutada rätikud, kosmeetikavahendid ja muu tarvilik. Ning kas teadsid, et näiteks vanast aknast on võimalik meisterdada asjalik ravimi- ja kosmeetikakapp? Miks mitte muuta oma vannituba retrohõnguliseks andes vanadele asjadele uus hingamine.

Retro stiilis kosmeetikakapp Allikas: http://www.lizmarieblog.com/2015/01/diy-bathroom-cabinet/

4. VÄRVILISED VANNITOATARBED

Värvilised käterätikud ei saa ometi kedagi külmaks jätta. Ära peida neid sahtlisse, vaid pane nähtavale kohale ja vannituba lööbki särama :). Proovi sobitada käterätikuid mööbli, vaiba või mõne muu aksessuaariga, et luua terviklik ja hubane lahendus oma vannitoas. Kontrasti loomiseks vaheta oma valge WC-poti prill-laud välja näiteks musta kaane vastu. Kui kasutad dušikardinat, siis siin on ütlemata lai valik erivärvilisi ja mitmemustrilisi kardinaid, mis äratavad Su vannitoa taas ellu!

Vannituba Gustavsberg Vannituba Gustavsberg

5. MEISTERDA ISE

Isegi vanadest pappkastidest on võimalik meisterdada igati vahva ja värviline kapp vannitoatarvikute jaoks. Või teha hoopis WC-rullidele üks asjalik hoidik? Et vanni mõnusid veelgi rohkem nautida, piisab sellest, kui lõigata näiteks vanast mööblist alus ning paigutada see vanni kohale. Nii võib end tundideks unustada raamatu ja veini meeldivasse seltskonda ;).

Kapp Allikas: http://peachfizzz.blogspot.com/2012/02/diy-make-up-storage.html?m=1

6. JUHI TÄHELEPANU DETAILIDELE

Vannituba võib ju olla ka üleni valge, kuid siis on detailid need, millele peaks erilist tähelepanu pöörama. Värvilised küünlaalused, värsked lilled ja erinevad aksessuaarid toovad vannituppa sära ja värskust nagu kevadine päike pärast vihmasadu. Ja meeleolu loomiseks võib kaunistada oma vannituba vastavalt hooajale – talvel punased ja kuldsed toonid ning suvel kollane, oranž ja roheline.

Vannituba Gustavsberg Basic Vannituba Gustavsberg Basic

 

JÄTA MEILE KOMMENTAAR

Kui ka sul on mõni põnev nipp või idee, kuidas lihtsalt ja ilma suure vaevata vannituppa innovaatilisust ja särtsu lisada, siis anna sellest ka meile teada, jättes postituse alla kommentaar. Parimad nipid leiavad kindlasti kajastust juba meie järgmistes postitustes!

Jäta kommentaar
Swedbank. Siin saate maksta internetipangas Siin saate maksta SEB internetipangas